Post by plugelqanleno on Mar 13, 2022 4:06:13 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bullet Hell Monday ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bullet Hell Monday IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови повећавају злато ▞▞▞
▞▞▞ Bullet Hell Monday 2022 version ▞▞▞
заиста исто и у неким случајевима готово немогуће. добити елемент изазова, али постаје досадно након неког времена
Игра је изазовна и великодушна у исто време. Графика и посебно музика су апсолутно запањујући! Заиста је забавно и препоручујем га свима који желе да играју забавну игру са овом светском музиком.
Изгледа добро, контроле су добре, уживао сам у игри. Може да ради мало споро на старијим уређајима када су тоне метака на екрану, али хеј, то значи више времена за избегавање ^^
ОДЛИЧНА ИГРА, АЛИ, УЧИНИТЕ ДАНМАКУ ЛОШИМ
Апсолутно невероватна игра данмаку/буллет хелл. Савршена крива вештина, углађена графика и интерфејс, леп звучни запис у Тоухоу стилу, заразан систем играња/нивелисања, па чак и опција да останете без огласа без плаћања. Вероватно најбоља бесплатна игра коју сам икада играо.
Јасно дизајниран за оне који су одушевљени јарким бојама и покретом. Претпостављам углавном од 3 године...
Не ради само бели екран је срање
Чист и елегантан интерфејс. Време по фази није дуго што је веома погодно за мобилну апликацију и не изазива притисак да се све усаврши у једном потезу. Волите дизајн и систем. Такође веома запањујући звук! Све у свему, веома сјајна игра!
Bullet Hell Monday Arkādes spēles lct
Присиљава вас да платите ако желите приступ целој игри. 1 звездица.
The Wolf Igranje vlog hxph
Дођавола тешки метак, креатор је урадио добар посао. Нивои се мењају и захтевају. Хит кутије опраштају, а шефови су забавни. Постоје различите потешкоће које помажу да игра буде доступна свима, али морате завршити неке изазове у свакој фази да бисте прешли на следећу. Добар систем надоградње и без грешака. Вероватно може да ради на кромпиру захваљујући његовим оптимизацијама и опцијама подешавања
Брз темпо, брзо напредовање, брзе мисије. На каснијим нивоима више се ослањате на тајминг бомбе него на своју способност да избегавате јер постаје немогуће избећи метке.
мало млевено и након поглавља 2 тежина расте, али и даље забавно
Префиеро Тоухоу пројецт , главна музика и соло мујерес кД
Добра игра генерално. Подсећа ме на игру Рез.
Само оно што пише је паклена игра. Забавне и једноставне контроле. Само пуно понављања. И скоро је немогуће прескочити поглавље 2 а да не потрошите неколико долара. Али после тога нема на шта да се жалимо
Невероватно оштра крива тежине...
Монетизација се слабо спроводи. Само плати за победу. Досадан.
Фазе су прекратке за мене, али можда је то поента ове игре, али дефинитивно није за мене
Меде с љубављу 10/10
Мало ограничено
Bullet Hell Monday Arcade sgab
Било је веома изазовно, али у исто време било је заиста забавно! Графика је била тако добра, а и музика је заиста сјајна! Топло препоручујем ово многим љубитељима пуцачина!
прилично рад
Нашао сам ову игру када сам тражио пакао од метака. Некако ми се не свиђа. Али препоручујем да ово покушате.
Почео сам са овим пре него што су изашла друга 2 и сва 3 су одлична и уложио сам новац у сва 3 јер веома уживам у сва 3. Овај програмер зна шта ради. Интензитет изазова ове игре расте са напредовањем, а забава је ако волите брзе изазове.
Мислим да би било лепо када би свемирски брод могао да прати тачно место где држите прст или сте га причврстили за прст. И друго, ако вам се деси да померите прст на доњу траку (током игре) и померите га назад до подручја за игру, брод се неће погрешно поравнати према горе. Осим тога, свиђа ми се игра.
Многи људи су већ објаснили зашто је ово одлична мобилна игра, и јесте. Али чак и међу стрелцима, чини нешто јединствено. Да бисте заиста очистили сваки ниво, морате испунити неке циљеве осим што је само достизање краја, као што је уништавање непријатељских метака бомбама или добијање множитеља високог резултата. Ово помаже да научи играче како да заиста постану добри у игрицама пакла. За оне који траже изазов, не могу довољно препоручити овај.
Половина надоградњи је плаћена, превише интензивна музика, мало простора за кретање.
То је заиста згодна игра са јединственим уметничким стилом и углађеном игром. Једини предлог који имам је да додам неку врсту индикатора да сте погођени. Можда мало подрхтавање екрана или чак само звучни ефекат.
одличан дизајн и контроле функционишу стварно супер, али ствари које можете да покупите и ствари које вас убијају изгледају заиста слично. молим вас учините је карактеристичнијом и ја ћу играти вашу игру
То је добра игра. Вероватно један од најбољих стрелаца на мобилном телефону. Међутим, музика постаје досадна након неког времена
Сјајно, без наметљивих додатака. Тражио сам нешто слично класичним буллет хелл играма и ово ме није разочарало.
Ово је сасвим добро, уживам у доброј шутерској игри, али ово би чак изазвало напад код особе без епилепсије... Озбиљно.
Одлична игра само бих волео да има више начина снимања који се могу откључати без плаћања
Стара школа, минималистички пуцај. Мало млевено, али веома заразно.