Post by plugelqanleno on Mar 13, 2022 4:30:17 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Spades Plus - Card Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Spades Plus - Card Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code neomejeno primogems ▞▞▞
▞▞▞ Spades Plus - Card Game 2022 version ▞▞▞
Zanimiva in tekmovalna😂🤣
Super
Super igra, vsem svojim ljudem bi povedal o tej igri. Ta igra je zdaj grozna. Med igro zamrzne.
Odšel navzdol. Nova nastavitev je SUPER počasna. Narejen je tudi za nakup kovancev. Zakaj je pomembno, na kateri mizi igram? Zdaj bi moral imeti možnost igrati kateri koli znesek stav, ne glede na to, koliko kovancev imam. Ta igra je OGROMNA zapleti.
Ta igra je res grozna. Če bi mu lahko dal oceno 0, bi ga. Igra veliko zamrzne, vendar hitro vzame vaše kovance. To je tako slabo, da deli karte s sprednjo stranjo, obrnjeno proti vam, nato pa jih obrne z zadnjo stranjo proti vam, da ponudite in igrate. Kakšna škoda! SMDH
Od novih posodobitev se je s to igro pojavilo več težav. Prišlo je do napake, ker igralcem ni dovoljeno licitirati. Igra se kar naprej zapira. Kovanci se vzamejo ali ne dajo, ko so zasluženi. Zelo sem vesel, da nisem porabil svojega denarja za to igro. To je smešno.
Spades Plus - Card Game Kaardimängud qrkx
Algoritem je tako slabo zasnovan, da lahko s komaj enim trikom dobite 6 iger ZApored, medtem ko vaš nasprotnik dobi 7 pikov. Ni možnosti za spretnost, ko je igro že odločil delilec (ali algoritem).
Spades Plus - Card Game Kāršu spēles ctj
Spades Plus - Card Game Παιχνίδια με κάρτες sqsy
Ne vem, kaj se zgodi s to aplikacijo, ampak zdaj je najslabše.. Izgubil sem toliko iger, ker je zamrznila in se nato zagnala. Te aplikacije ne bi več priporočal za igranje pik..prosim, odpravite težavo, ker je bila prej odlična igra, zdaj pa me boli glava
Že leta obožujem to igro. Pred kratkim so spremenili najboljši izziv v igri z 10.000 kovancev na 750.000 kovancev. To je več kot 10 % kovancev, ki sem jih zaslužil pred več kot 3 leti po samo 10 izzivih v naši kovanci. Zdaj je grozno.
Končno zmagam v igri 200.000 kovancev, ko se vrnem na naslednji dan, da igram kovancev ni več! To igro igram že dolgo in tako ravnate s svojimi igralci. Kakšen rip, da končno zmagaš in ga vzameš nazaj, naj uganem, da je bila napaka 😕 Sem te kontaktiral v aplikaciji!!!
Samo 1 zvezdica na posodobljeni različici. Nič ni tako kot je bilo! Brez brezplačnih božičnih kovancev, kartice so čudne & vse je malo! Upam, da se bo po počitnicah vrnilo v normalno stanje ali pa ne bom več igral. BOOO!!
V redu
Moja igra se je pravkar začela motiti. Igrala se je celotna igra, kjer sem videl drugačno roko, razen tiste 1, ki sem jo imel, ni mi dovolila vreči kart in nobena od kart ni izginila, potem ko je računalnik vrgel kartico (ki niti ni bila na moji roki) je bil vržen.
Resnično sovražim to aplikacijo. V sistemu je veliko napak. Zaradi česar uporabniki verjamejo, da obstaja manipulacija s karticami. Grozno združevanje partnerjev in računalniških igralcev, zaradi katerih namerno izgubite. Večkrat sem želel uničiti svoj telefon. Ta aplikacija je zanič 👎🏽
Full Pipe: Avontuurspellen Avontuur hgy
To igro sem že nekaj časa, zdaj pa se je začela izgubljati, igra kar zmrzuje in jemlje kovance. Izgubil sem več kot 500.000 kovancev, ko bo vaše igranje igre prekinjeno. Prosim, popravite, da jemljete denar od ljudi
Toliko denarja sem porabil za nakup kovancev in gotovine, da še nikoli nisem prestal elitno stopnjo ... igram od leta 2018 ... brezplačna nadgradnja bi bila dobra za tiste, ki dejansko porabijo denar za igranje!!! To je smešno!!!!!!ZELO RAZOČARAN!!!🤬
Odlična igra. Kje drugje lahko zmagate, vendar računalnik kaže izgubo? Fantje ste res uglajeni. In temu pravite konkurenčno in "realistično"? Na katerem planetu?
Poskušal sem dobiti pomoč v aplikaciji. Vrnjeno mi je bilo 5000 kovancev zaradi zamrznitve igre. Kupil sem več kot 200.000 kovancev, več kot polovica mojih iger je zamrznila. Izgubil sem vse svoje kovance. Še vedno mi ni na voljo brezplačnih idej za CB. Če grem naprej kot gost, so na voljo brezplačni videi
POSODOBITEV: Spreminjanje na 1 zvezdico za programirani odziv. Razvijalci so zaradi pohlepa uničili nekoč odlično igro. Tukaj ni dovolj prostora za seznam negativnih sprememb. Preklopim na pik Royale. Hvala, ker si zajebal dobro stvar zynga
Pojdi nazaj kot je bilo!! Te nove spremembe odražajo, kako močno je priljubljenost igre sprožila pohlep razvijalcev. Zelo blizu brisanja in iskanja boljše pik igre.
Ta igra se je v zadnjem času bistveno poslabšala. Zdaj vsakič, ko je ekipa postavljena, dobijo neverjetno roko takoj zatem. Razumem, da želijo igre približati, vendar bi moralo biti naključno.
Igra se prekine sredi igre. Želel sem zmagati na turnirju in med igranjem in ko sem se končno vrnil na zaslon, se je zmračilo. sem izgubil. Ta igra je grozna in nikomur ne priporočam, da jo prenese
Aplikacija očitno poskuša izenačiti izid igre. Če se močno dvignete, bodo vaše roke lekcije; če pa se veliko spustiš, se tvoje roke izboljšajo. To ni naključno. Večkrat sem pritisnil gumb za slepe nič in sistem je izbral 1 knjigo.
Naredil sem nakup za veliko količino denarja in po tem, ko sem opravil nakup, je igra zamrznila v vsaki igri, ki sem jo začel, dokler vsi kovanci niso izginili. Ni treba posebej poudarjati, da ne bom več kupoval.
Spades Plus - Card Game Kort qlp