(iOS) Japanese Letter -Learn Hiragana Katakana kanji kodai daugiau išteklių
Mar 13, 2022 4:33:21 GMT
Post by plugelqanleno on Mar 13, 2022 4:33:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Japanese Letter -Learn Hiragana Katakana kanji ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Japanese Letter -Learn Hiragana Katakana kanji IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodai daugiau išteklių ▞▞▞
▞▞▞ Japanese Letter -Learn Hiragana Katakana kanji 2022 version ▞▞▞
Išmok dabar.
Tai puiki programa išmokti rašyti ir kalbėti japoniškai, nors esu tik pradedantysis ir nežinau, ar jų vartojamos frazės yra dažnai naudojamos. Ši programa yra kokybiška ir visą turinį galite gauti tik už 4 dolerius vieną kartą. verta
👌
Kai kuriuose skyriuose pastebėjau, kad vertimai į anglų kalbą buvo neteisingi. Pavyzdžiui, meilės ir pažinčių skiltyje kiminiaitaidesu aš tavęs nepasiilgau. Kiminiaitaidesu is tiesu noriu su tavimi susitikti. Pasiilgau tavęs japoniškai yra kimigakoishiidesu. Jausčiausi nejaukiai sakydamas tai, kas, mano manymu, yra teisinga žmogui, kuriam kalba gimtoji. tai, ką aš iš tikrųjų pasakiau, buvo tiesiog neteisinga.
Japanese Letter -Learn Hiragana Katakana kanji Vzdělávání peza
Programos įvertinimas visada pasirodo
Puiki programa, iki šiol džiaugiuosi
Aš myliu Japoniją ir taip pat mėgstu japonų kalbą, ši programa padeda man išmokti šios kalbos, ši programa yra labai gera.
Be to, kad jis vis prašo įvertinti kas 5 sekundes (erzina ir blaško dėmesį), tai atrodo gerai.
Gerai
Kaip naujas šios programos vartotojas, sakyčiau, kad tai tikrai naudinga man, pradedantiesiems mokytis japonų raidžių.
गणित का मास्टर (गणित खेल / गणित पहेली) पहेली aoh
Tai puiki programa mokymuisi, bet aš jai skyriau keturias žvaigždutes dėl skelbimų.. Žinau, kad mums reikia prenumeratos, kad atsikratytume skelbimų, bet tai tikrai erzina. Ir kiti dalykai yra tai, kad mums reikia žiūrėti skelbimus, kad atrakintume vieną pamoką... Bet tai gera programa👍
Geras
Tai gera programėlė.
tai labai bloga programa, ji fotografuoja iš dolingo ir mano, kad tai žaidimas, tai tik nuotrauka
Puiki programėlė
Reikia prieigos prie MANO nuotraukų, reikia prieigos prie RECORD garso ir pan. Jokio kanji mokymosi. Teko naršyti programėlę bandant suprasti, ką aš turiu daryti ir ką programa gali arba ko negali. Be to, jei norite naudoti kai kurias iš šios programos, turite atsisiųsti atskirą programą japonų klaviatūrai. Apskritai reikia padirbėti, kol jis taps patogesnis vartotojui.
Pakankamai gerai
Kai kurios klausymo praktikos neturi Romaji
PABUSKITE
Mylėk
Japanese Letter -Learn Hiragana Katakana kanji განათლება tltb
Tai gera programa pradedantiesiems, tokiems kaip m e😬✌️
Nuostabi naudinga priemonė. Nepriekaištingam mokymuisi naudokite kartu su Bunpo programa
Skiriu jai 2 žvaigždutes, nes net nenaudojau jūsų programos ilgiau nei 5 minutes ir ji jau prašo įvertinti šią programą
Tai labai malonu, todėl rekomenduoju tai visiems žmonėms, kurie nori išmokti japonų kalbą
Puiki programa mokytis japonų kalbos.
Labai gera programa mokytis hirakanos ir katakanos
Ši programa yra tokia nuostabi hiragana ir katakana, kurią labai lengva rašyti naudojant programą, kuri man labai padėjo
Ši programa palengvina japonų kalbos rašymo mokymąsi.
Paprasta naudoti
Iki šiol man patinka naudotis programa. Juo lengva naudotis, o japonų simbolius įsiminti dabar tampa daug lengviau.
laimingas
Viskas gerai
Šiek tiek puiku
man tai patinka
Puikiai moko pagrindus
Japanese Letter -Learn Hiragana Katakana kanji Vzdělávání peza
Japanese Letter -Learn Hiragana Katakana kanji განათლება tltb
jos dizainas mielas, be skelbimų ir kol kas gera mokymo programa. mėgaujuosi
Tai tikrai šauni programėlė👌😎👌
Programėlė gera, bet net nebandžiau 😂😭😅
Gražus ir paprastas naudoti
Kai aš einu į mokymosi puslapį. Jis tampa baltas ir tuščias. Nežinau, ar tai klaida, bet tikiuosi, kad kas nors ją ištaisys
Man patinka ši programa. Ši programinė įranga naudinga mokant japonų kalbos ir yra paprasta naudoti.
Puiku, nes jums tikrai nereikia mokėti už prenumeratą, galite tiesiog žiūrėti skelbimus, kad atrakintumėte naujas pamokas